27 septembra, 2022 Slomark

Mi smo Slomark

Kreativna agencija, ki na podlagi strokovnih raziskav, zgradi vaš najboljši jaz

V razcvetu marketinga in nenehnem iskanju novih rešitev na trgu ter med številnimi podjetji za katera se zdi, da so čez noč postala simbol uspešnega marketinga, vsak išče svojo zgodbo o uspehu. Ob takšnih ambicijah je fokus pogosto na ciljni ravnini, kar nam včasih odvrne kanček pozornost, ki bi jo sicer namenili posameznim korakom do cilja. Prav je, da so stranke usmerjene v cilje, motivirane ter kreativne, da si pusijo sanjati in ne izgubijo začetnega zagona – za vse ostale skrbi na poti do ciljev, pa smo tukaj mi.

Kreativna agencija Slomark iz Ljubljane, s svojo ekipo strokovnjakov skrbimo za pravočasno prepoznavo konurenčne prednosti naročnika ter postavitev strategije, ki iz znamke naredi še eno uspešno, marketinško zgodbo. Zaradi svojega strokovno podkovanega kadra, smo sposobni takoj odreagirati na želje in zahteve strank. Kot vaš lokalni partner v Evropi, vam na podlagi profesionalnih raziskav trga pomagamo pri soustvarjanju vaše znamke in njene prepoznavnosti na trgu. Zaradi velike ponudbe storitev nudimo lokalno podporo, tako na domačem kot na tujih trgih.

Ekipa strokovnjakov

Smo profesionalci iz različnih marketinških področij, ki s svojim znanjem in izkušnjami prepoznavamo priložnosti in prednosti, s katerimi lahko vsakemu podjetju pomagamo uresničiti zastavljene cilje pri izgradnji znamke ter rešiti izzive, ki se morda na prvi pogled zdijo še tako zapleteni.

Širok spekter znanja.

Zavedamo se, da s pestro ponudbo marketinških in kreativnih storitev, večamo možnosti za okrepitev prepoznavnosti znamke. Z inovativnimi pristopi in posluhom za stranke tako že vrsto let ustvarjamo uspešne marketinške zgodbe.

Vizija za prihodnost.

Uspeh na domačem ali tujem trgu je naše glavno vodilo, ki ga uresničimo na način, da stranke z vpogledom v strukturo in strategijo marketinga razumejo, kako bomo skupaj zgradili znamko in poskrbeli za njeno prepoznavnost na različnih trgih. Podjetjem glede na raziskavo trga pomagamo poiskati najboljšo rešitev za uresničitev njihovih ciljev.

Storitve, ki zagotavljajo uspeh.

V ekipi strokovnjakov, ki predstavljamo podjetje Slomark, smo pripravili nabor najbolj efektivnih storitev, s katerimi lahko naše stranke v najhitrejšem času pripeljemo do najboljših rezultatov. Delujemo visoko produktivno in s posluhom do strank ter njihovih ciljnih skupin.

 

Naše storitve

Raziskava trga in priprava celostnih analiz

Da lahko podjetje uspe, mora sprva poznati in razumeti okolico v kateri deluje in posluje, kaj so njegove konkurenčne prednosti ter prepoznavati prednosti svoje konkurence. Naša ekipa strokovnjakov za vas zato sprva razišče konkurenčni trg ter vam na podlagi strokovnih in zanesljivih raziskav pomaga razumeti delovanje in velikost trga, informacije o konkurenci ter identifikacijo potencialnih strank.

Hitra ocena

Ocena vaših konkurenčnih prednosti ter področij, na katerih se lahko še izpopolnite, je ključna za zmago na trgu.

Predlog strategije

Po opravljenih raziskavah za vas pripravimo predlog metod in načina za dosego željenih ciljev. Z individualnim pristopom do strank venomer najdemo najboljše metode in načine za poslovni uspeh.

Pogovorimo se o vašem projektu

Povejte nam s čim se ukvarjate in povedali vam bomo recept za najboljše marketinške reštitve.

Spodbudimo vašo idejo

Prisluhnemo vašim željam, spodbujamo vašo kreativnost. Naša nalogo prepoznavamo v spodbujanju stranke, da svojo marketinški uspeh zgradi na lastni ideji in izvirnosti medtem, ko naša ekipa storkovnjakov skrbi za ključne korake v strategiji, ki zagotavlja uresničitev zastavljenih ciljev.

Vaši vsebini damo piko na i

Vzamemo si čas in vsebino vašega projekta pripeljalemo do perfekcije.

Konference in seminarji

Le kaj bi brez znanja, dobrih praks ter delitve izkušenj? Za vas smo pripravljeni izvajati konference, izobraževanja ter seminarje, prilagojene individualnim željam.

 

, , ,
Contact

»SODELUJMO«

Z veseljem vam bomo odgovorili na vaša vprašanja, glede naših storitev.

Pogovorimo se o vašem projektu

Povejte nam s čim se ukvarjate, mi vam bomo pomagali do najboljše marketinške reštitve.

Pogovorimo se o vaši ideji

Povejte nam vaše želje in ekipa naših strokovnjakov vam jih bo pomagala uresničiti.

Pogovorimo se o vsebini

Vzamemo si čas in vsebino vašega projekta bomo pripeljali do perfekcije.

Naročite se na e-novice


  -> Kontaktirajte Nas.

  Contact
  Contact

  »SODELUJMO«

  Z veseljem vam bomo odgovorili na vaša vprašanja, glede naših storitev.

  Pogovorimo se o vašem projektu

  Povejte nam s čim se ukvarjate, mi vam bomo pomagali do najboljše marketinške reštitve.

  Pogovorimo se o vaši ideji

  Povejte nam vaše želje in ekipa naših strokovnjakov vam jih bo pomagala uresničiti.

  Pogovorimo se o vsebini

  Vzamemo si čas in vsebino vašega projekta bomo pripeljali do perfekcije.

  Naročite se na e-novice


   Kontaktirajte Nas.

   info@slomark.si

   Contact